ADVENTURE MENU
Výpis produktů
Kousky kuřecího stehenního masa v omáčce s cibulí, špekem, tvarohem a rajským protlakem. Jako příloha rýže natural.
Chcete si dopřát ten největší komfort na cestách? Nemáte čas ohřívat jídlo na vařiči? Pro tyto případy je tu SAMOOHŘEV pro jídla AdventureMenu.
Nakrájené kousky jeleního masa dušené v pikantní omáčce s červeným vínem, s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí . V omáčce jsou kousky kořenové zeleniny. Omáčka je...
V páře spolu s plátky cibulky jsou pečené kousky krůtího stehenního masa. Za zlatavou kůrčičkou se skrývá šťavnaté maso, které je obrovským zdrojem proteinů a díky nízkému...
Klasické české jídlo – dušené hovězí maso z býků z volných chovů na podkrkonošských stráních ve Vrchlabí. Cibulový základ, vývar z kostí, paprika a jako příloha vařený brambor....
Pikantní směs z vepřové kýty, krůtího masa a klobásy s cibulí, česnekem a žampiony, dochucená kapií, feferony a čili kořením. Jako příloha je bulgur. Bulgur je označení pro...
Masové koule. Původně z Itálie, ale podmanily si celý svět. Velmi oblíbené ve Státech, ale také ve Skandinávii. Asi tušíme proč, že?Masové koule. Původně z Itálie, ale podmanily...
Ochutnejte pravou Indii. Připravili jsme pro Vás kuřecí Kormu přesně podle tradičních indických receptur. Kuřecí maso naložené 24 hodin v jogurtu, směs koření namíchaná přímo v...
"Vepřo knedlo zelo" je naše národní jídlo. Kousky pečeného vepřového masa s výpekem, bílým kysaným zelím. Jako příloha fritované bramborové špalíčky.
Plátek libového vepřového masa s přírodní šťávou, pro zpestření chutě je přidána domácí papriková klobása a znojemské okurky. Jako příloha jsou vařené brambory.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v omáčce s fazolemi, kukuřicí, hráškem a mrkví.
