Na hlad
Řazení produktů
Výpis produktů
SCHOkolade-KAffee-KOLAnuss (čokoláda-káva-oříšek kola) od roku 1935 dodává energii nejen německým vojákům. Dobijte si baterky i vy! Vhodné pro vojáky, řidiče a pro všechny,...
SCHOkolade-KAffee-KOLAnuss (čokoláda-káva-oříšek kola) od roku 1935 dodává energii nejen německým vojákům. Dobijte si baterky i vy! Vhodné pro vojáky, řidiče a pro všechny,...
Chcete si dopřát ten největší komfort na cestách? Nemáte čas ohřívat jídlo na vařiči? Pro tyto případy je tu SAMOOHŘEV pro jídla AdventureMenu.
Kousky kuřecího stehenního masa v omáčce s cibulí, špekem, tvarohem a rajským protlakem. Jako příloha rýže natural.
Nakrájené kousky jeleního masa dušené v pikantní omáčce s červeným vínem, s vůní po divokém koření a sladkokyselou chutí . V omáčce jsou kousky kořenové zeleniny. Omáčka je...
V páře spolu s plátky cibulky jsou pečené kousky krůtího stehenního masa. Za zlatavou kůrčičkou se skrývá šťavnaté maso, které je obrovským zdrojem proteinů a díky nízkému...
Klasické české jídlo – dušené hovězí maso z býků z volných chovů na podkrkonošských stráních ve Vrchlabí. Cibulový základ, vývar z kostí, paprika a jako příloha vařený brambor....
Plátek libového vepřového masa s přírodní šťávou, pro zpestření chutě je přidána domácí papriková klobása a znojemské okurky. Jako příloha jsou vařené brambory.
Pikantní směs z vepřové kýty, krůtího masa a klobásy s cibulí, česnekem a žampiony, dochucená kapií, feferony a čili kořením. Jako příloha je bulgur. Bulgur je označení pro...
Masové koule. Původně z Itálie, ale podmanily si celý svět. Velmi oblíbené ve Státech, ale také ve Skandinávii. Asi tušíme proč, že?Masové koule. Původně z Itálie, ale podmanily...
Ochutnejte pravou Indii. Připravili jsme pro Vás kuřecí Kormu přesně podle tradičních indických receptur. Kuřecí maso naložené 24 hodin v jogurtu, směs koření namíchaná přímo v...
"Vepřo knedlo zelo" je naše národní jídlo. Kousky pečeného vepřového masa s výpekem, bílým kysaným zelím. Jako příloha fritované bramborové špalíčky.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v omáčce s fazolemi, kukuřicí, hráškem a mrkví.
